اول کار یه پیاز و چند حبه سیر رو ساطوری کنید و با روغن کنجد کمی تفت بدین بعد سینه مرغ بدون استخوان رو مکعبی خرد کنید و اضافه کنید و کمی نمک فلفل بزنید و تفت بدین کمی قارچ اسلایس شده هم بریزید و تفت بدین بعد در تابه رو بزارید تا مواد خوب تفت بخورن و مرغ بپزه


تو یه تابه دیگه  سس سفید درست میکنیم ، به ازای هر ق آرد یک ق کره باید اضافه کنید و تفت بدین بعد یک لیوان شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه ، البته من سس سفید رو چهار برابر درست کردم و بهتره کمی شیر بیشتر بریزید تا سس کمی رقیقتر باشه


از طرفی هم تو یه قابلمه آب میریزیم تا بجوشه، کمی نمک اضافه میکنیم  و پاستاهای فتوچینی (آشیانه ای) رو بهش اضافه میکنیم و طبق دستور روی بسته میجوشونیم و آبکش میکنیم

،

خوب حالا مواد مرغ و قارچ رو به قابلمه سس سفید اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد فتو چینی های آبکش شده رو اضافه کرده و مواد رو زیر و رو میکنیم تا کاملا ترکیب بشن، چون پاستا سس رو به خوش میکشه اگر لازم بود چند قاشق شیر یا آب پاستایی که توش جوشیده بهش اضافه کنید

خیلی تند و سریع هم تا گرمه سرو میکنیم

اگر مثل من خیلی قصد خودکشی داشتین خامه هم روش بریزین و البته پنیر پارمزان 

یکم جعفری هم روش بپاشید



🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇