ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــلام علیــــــــــــــــــــــــــــ😊ــــــــــــــــــــــــــکم









مواد را اندازه‌گیری کرده در دمای محیط قرار دهید تا کره کمی نرم شود بعد آنها را با هم مخلوط کنید.


مواد لازم کیک کره‌ای
کره                         ۵۰۰ گرم
شکر                       ۵۰۰ گرم
تخم‌مرغ                   ۸ عدد
آرد                          ۶۸۰ گرم
وانیل                      یک چهارم قاشق چای‌خوری
رنده پوست پرتقال    ۱ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر             ۳ قاشق چای‌خوری


مواد لازم کرم
کره                            ۲۵۰ گرم
پودر شکر                     ۴۸۰ گرم
شیر                            ۴ قاشق سوپ‌خوری
رنگ‌های مجاز خوراکی     (بنفش، زرد، صورتی، سبز و آبی)
اسمارتیز                      صورتی ۳۴ عدد، آبی ۲۶ عدد
ترافل                          به میزان لا‌زم
اسمارتیز باریک و بلند      ۲ عدد
صفحه‌ی زیر کیک          ۴۰×۴۰ سانتیمتر


مواد را اندازه‌گیری کرده در دمای محیط قرار دهید تا کره کمی نرم شود بعد آنها را با هم مخلوط کنید. ابتدا با دور کند و سپس با دور تند همزن بزنید تا رنگ مواد تغییر کرده و کرم رنگ شود. قالبی عمیق(در ابعاد ۳۰×۳۰) را با روغن جامد یا کره چرب کرده آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بیاندازید و در فری از پیش گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.

روش تهیه کرم:
الگو را روی کیک قرار دهید و با سنجاق آن را ثابت کنید و اطراف کیک را طبق الگو برش دهید یک سوم از کرم را به رنگ بنفش رنگ کنید، و یک سوم دیگر را به رنگ زرد درآورید. بقیه‌ی کرم را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت را صورتی و قسمت دیگر را آبی رنگ کنید. طبق الگوی پیشنهادی، هر قسمت را با رنگ مورد نظر بپوشانید، و با اسمارتیز و ترافل تزئین کنید. و اگر تمایل داشتید میتوانید برای پروانه شاخک درست کنید  یک تکه سیم باریک گلسازی را دور پاستیل بپیچید و شاخک پروانه را روی آن نصب کنید.