ماهی_شکم_پر🐟


ماهی قزل آلا 1عدد

پیاز خردشده 1لیوان

گشنیز خردشده 1لیوان

سیر تازه خردشده 2ق غ

رب انار 3ق غ

گردو 10 عدد خردشده

روغن زیتون 4ق غ

کره 3ق غ

آب لیموی تازه 4ق غ

نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.زعفران.به میزان دلخواه 



🍜طرز تهیه



داخل وخارج ماهی رو باآبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید.

پیاز رو در ماهی تابه با روغن زیتون تفت دهید پس از نرم شدن سیر خرد شده وگردوی خرد شده رو اضافه کنید وکمی که تفت خورد رب انار رو اضافه کنید .حالا گشنیز خردشده وادویه ها رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید.




ماهی رواز یخچال بیرون آورده وشکمش روبااین مواد پرکنید

 .وداخل ظرف نچسب کره ریخته وماهی روداخل آن قرار دهید رفربادمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.بعد از گذشت 40 دقیقه ماهی آماده سرو میباشدالبته قبل از بیرون آوردن ماهی از فر کمی زعفران آب شده رابا1ق غ کره آب شده روش بریزید وبگذارید برشته شه.





🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸