روشنفکران

بیان مسائل روشنگری درمورد ظهور ،دلنوشته مهدوے،عکس،مطالب جدید و پاسخ به سوالات و شبهات مهدوی،مشاوره تحصیلی ،رفع مشکلات تحصیلی انتخاب رشته ،گفت وگو،و...

روشنفکران

بیان مسائل روشنگری درمورد ظهور ،دلنوشته مهدوے،عکس،مطالب جدید و پاسخ به سوالات و شبهات مهدوی،مشاوره تحصیلی ،رفع مشکلات تحصیلی انتخاب رشته ،گفت وگو،و...

سلام علیکم
بنده سیدتابان شریعت مداری مشاور تحصیلی ،عضو مشاوران برتر قلم چی و استاد دانشگاه تهران هستم
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
۲۹ فروردين ۹۷ ، ۲۱:۳۷

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام



مواد لازم برای 3 نفر


چاقاله بادام 250 گرم

گوشت 200 گرم

سبزی نعنا جعفری 120 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

لیمو عمانی 2 عدد

روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه


طرز تهیه:


پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، زردچوبه و گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید.


سپس به میزان لازم آب اضافه کرده و سبزی نعنا جعفری سرخ شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود.دم چاقاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چاقاله کامل شود و خورشت جا بیفتد.



در اواخر پخت نمک و فلفل و ترشی خورش را اندازه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.میتوانید مقداری لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید

میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.

میتوانید چاقاله را همزمان با گوشت تفت دهید و اجازه دهید با هم بپزند ولی اگر چاقاله ها ترد هستند بهتر است دیرتر اضافه شوند تا شکل خود را حفظ کنند

میتوانید چاقاله را از وسط دو قسمت کنید یا حلقه حلقه کنید و به خورش اضافه کنید.بجای نعنا جعفری میتوانید از سبزی قورمه استفاده کنید.




🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۷/۰۱/۲۹
گلرو ...

نظرات  (۶)

۲۹ فروردين ۹۷ ، ۲۲:۰۷ سیدتابان شریعت مداری
سلام
این غذا ،غذای کدوم منطقه از ایران است؟
ممنون ازشما
😊😊😊
پاسخ:
خواهش   میکنم😊

به حاج خانم  بگید تو این  فصل براتون بپزه
امتحانش  بکنید ضرر نمی کنید😁😊
ی نکته


اون  قسمت  که  میگه  برنج  باید  برنج به اندازه  خیلی  کم  نصف  لیوان
به  خورشت اضافه  بشه  تا نرم  وپخته  بشه
البته  این سلیقه  ای هست


ندیده بودم تا حالا🤔
ممنون جالب بود👍
پاسخ:
خواهش  می کنم
ولی برای  منم  جالبه  کسی  تا حالا  اسم  این غذا  نشنیده
در حالیکه  ما  تو فصلش  می پزیم
واییییی 😍 دلم خواست. 😀 
خیلی شبیه خورشت کرفسه. همون خورشته سبزی تقلبی😁

سلام گلرو. خوبی؟
پاسخ:
سلام  عزیزم

شما  چطوری   

خوبی😘😘
راستی من هم اسمشو شنیدم و هم خوردم. 😊
پاسخ:
چه  خوب

امیدوار شدم😊
ممنون. خوبم عزیزم. 
🌹

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی